Máte volné pokoje? Tipy, jak obsadit maximum ubytovací kapacity

Znáte tu frustraci při hledání ubytování v konkrétním termínu? Vytipujete si pár krásných hotelů a penzionů a postupně ověřujete, zda mají volno. S každým, který má již plně obsazeno, vás to baví méně a méně.

Ukažte, kdy máte volno

V databázi explorio.cz je zadáno už přes 1400 tipů na ubytování po celém Česku. Vybere si tedy určitě každý. Ale kde mají v termínu plánované dovolené volno? Ukažte více než 300 000 rodičům, kteří sledují naše FB stránky, kdy volno máte právě vy.

Skvělá zpráva pro uživatele rezervačního systému Previo

Využíváte rezervační systém Previo? Tak to je skvělé a pro zobrazení volných termínů na explorio.cz už nemusíte dělat vůbec nic. Propojili jsme se s informacemi z Previo a u všech typů ubytování, které tento rezervační systém využívají, zobrazujeme jejich dostupnost. Díky tomu se u návštěv, které přivedeme na váš web, znatelně zvyšuje procento těch, kteří proces rezervace skutečně dokončí. 

Nastavení dostupnosti pro uživatele jiných rezervačních systémů

V nevýhodě nejsou ale ani uživatelé jiných rezervačních systémů, dokonce ani ti, kteří on-line rezervace nemají zprovozněné vůbec a ověření termínů probíhá telefonicky či přes e-mail. V našem partnerském rozhraní si v kalendáři sami jednoduše nastavíte, kdy máte ještě volno. Potřebujete pomoc s registrací a nastavením? Napište nám, rádi vás vším provedeme.

Které termíny zajímají rodiny s dětmi nejvíce?

Oblíbené hotely, penziony a chalupy jsou v nejžádanější termíny obsazené hodně dlouho dopředu. A pokud rodina chce strávit Vánoce v pronajaté horské roubence, je potřeba ji rezervovat klidně i s víc než ročním předstihem. Z toho vyplývá, že pro obsazení termínů v období jarních, podzimních, letních či vánočních prázdnin se ani moc snažit nemusíte. Ale během roku je víc zajímavých termínů, které vám pomohou přilákat rodiny s dětmi. I jednodenní svátky si rodiče rádi mění v prodloužené víkendy, využijte toho. 

Prázdniny a volné dny v roce 2023

3. února 2023 (pátek) Pololetní prázdniny
6. února - 19. března 2023 Jarní prázdniny (po týdnech podle okresů)
6. - 10. dubna 2023 (čtvrtek - pondělí) Velikonoční prázdniny + Velikonoční pondělí
1. července - 3. září 2023 (neděle) Letní prázdniny
28. září 2023 (pátek) Den české státnosti
26. - 28. října 2023 (středa - pátek) Podzimní prázdniny a Den vzniku samostatného československého státu
17. listopadu 2023 (pátek) Den boje za svobodu a demokracii
23. prosince 2023 (sobota) - 2. ledna 2024 (úterý) Vánoční prázdniny

 

Jak můžete přilákat více hostů?

Využijte prázdnin a svátků na maximum a připravte pro rodiny tematické balíčky. Co třeba jarní prázdniny na horách se skipasem v ceně balíčku, podzimní prázdniny s dlabáním dýní, půjčovnou draků a dětským karnevalem nebo týdenní letní pobyty s animačním programem pro děti? Máte wellness? Lákavý může být třeba balíček se vstupem do sauny a vířivky pro rodiče s hlídáním dětí po dobu návštěvy. A často stačí i drobnosti jako bonus k ubytování, které vám pomohou obsadit i vedlejší sezónu - vstupenky na nejbližší hrad, zmrzlinové poháry po večeři nebo půjčení kol zdarma.

Popusťte uzdu své fantazii a my o vašich nabídkách dáme vědět opravdu velké spoustě rodičů. Pomůžeme vám zvýšit návštěvnost vašeho webu i počet rezervací.


Máte zájem? Napište nám