Členství v klubu explorio pro chaty, chalupy a apartmány

Přímé rezervace, promo na sociálních sítích a výhody

Chaty, chalupy i samostatné apartmány jsou mezi rodinami s dětmi stálicí v oblíbenosti. Zejména ty, které jsou na jejich pobyt připravené a mohou nabídnout i rozumné zázemí - od dětské postýlky přes vybavenou vnitřní hernu až po venkovní aktivity jako je dětské hřiště, trampolíny nebo třeba venkovní domek pro děti. Ať už nabízíte rodinám s dětmi pro jejich pobyt cokoliv, dejte jim o vaší chatě, chalupě nebo apartmánu vědět.

Na exploriu pomáháme majitelům tohoto typu ubytování získat více rezervací od rodin s dětmi. Vytváříme jim profesionální profil na webu explorio.cz, píšeme recenze pobytů do našeho Magazínu explorio a propagujeme je na našich stránkách na facebooku Rodinné chaty a chalupyCestujeme s dětmi a Hory s dětmi. Sleduje nás přes 328000 lidí - zejména rodičů s dětmi - a snadno tak oslovíte právě tuto skupinu hostů.

Můžete si vybrat, jaký způsobem i jak často chcete propagovat své ubytování. Základní roční členství v klubu ubytovatelů explorio stojí 2500 Kč bez DPH.

 

V ceně členství je zahrnuto 
Profesionální profil chaty, chalupy či apartmánu
Rezervace přímo u vás (bez provize)
První příspěvek o ubytování publikovaný na Rodinné chaty a chalupy, Cestujeme s dětmi nebo Hory s dětmi (apartmány na horách)
Zařazení ubytování do relevantních kampaní v průběhu celého roku
Propojení kalendáře dostupnosti pomocí iCal (např. s e-chalupy.cz, Trevlix a dalšími)
Možnost dostávat poptávky přímo do vašeho e-mailu
Oslovení největší české komunity rodin na internetu
Řazení profilu na vyšší pozice na explorio.cz
Příspěvek publikovaný na Cestujeme s dětmi nebo Hory s dětmiza doplatek / jeden zdarma  pro ubytování používající systém REZEO

 

Kdykoliv v průběhu roku si podle potřeby můžete zaplatit další formy propagace, aktivně oslovit rodiny s dětmi a přivést je k rezervacím u vás:

Pro zařazení vašeho ubytování na explorio.cz nám pošlete e-mail na obchod@explorio.cz a společně domluvíme všechny detaily.