Hotel reSTART**** ukazuje, jak může vypadat městský hotel pro rodiny

Představte si srdce Českého ráje. Jičín, malebné město, ze kterého je možné vydat se v podstatě kterýmkoli směrem a najít kouzelnou krajinu na dlouhé výlety i krátké procházky. Nejvyšší budovou tu však není Valdická brána nebo kostelní věž, ale stylově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel reSTART****, který si své hosty umí dokonale hýčkat.

Sami sebe považují za nejlepší hotel v regionu, který dokáže potěšit všechny skupiny hostů a zároveň být skvělým místem pro eventy, večírky nebo meetingy s připravovanou restaurací pro vybranou klientelu v 11 patře. To je poměrně silný závazek, zvlášť když podnikáte v Českém ráji, v jedné z nejnavštěvovanějších českých lokalit. Jenomže sázka na sebevědomí reSTARTu rozhodně vychází. A dokáže přinášet unikátní kombinaci ubytování, která nadchne v podstatě každého. A to včetně rodin s malými dětmi.

"Jsme jediný čtyřhvězdičkový hotel, který v regionu odpovídá standardu čtyř hvězd. Jsme čistě česká firma a poskytujeme služby tak, jak mají ve čtyřhvězdičkovém standardu vypadat. Náš hotel kombinuje možnosti aktivní dovolené s relaxací a odpočinkem. Naše vyhlášená restaurace La Favorita nabízí speciality krajové, italské i mezinárodní kuchyně,” uvádí ředitel hotelu reSTART**** Martin Kabát.

“Vždy máme radost, když můžeme do nabídky zařadit hotel, který má jasnou profilaci, styl a myslí i na vybavení pro rodiny s dětmi. Hotel reSTART**** je úžasným příkladem, že vedle sebe může koexistovat rodinná dovolená a firemní akce a že hotel, který na možná na první pohled klame svým exteriérem, dokáže nabídnout rodinám s dětmi často lepší servis než ubytování, která se podle svých slov na dětskou dovolenou specializují,” uvádí Michal Drahoš, obchodní manažer explorio.cz.

Rodiny si v reSTARTu opravdu přijdou na své. Hotel nabízí třísetmetrovou dětskou hernu, městský aquapark v přilehlé budově, půjčovnu obyčejných i elektro kol a koloběžek. Za samozřejmé považuje dětské menu v restauraci s dětskými příbory. Na toaletách najdete dobře vybavené přebalovací pulty i dětské pisoáry. To vše v krásném prostředí, které nadchne všechny malé i velké děti, co si chtějí užít “dospělou” dovolenou. Ostatně i proto se management hotelu obrátil na explorio.cz, se kterým se shoduje v přístupu k rodinným dovoleným.

“Oslovilo nás, jak explorio nad nabídkou dovolených uvažuje. Padli jsme si do oka jako lidé,  dává nám rozhodně smysl být vidět s podobně zaměřenými partnery. Rozhodně jsme spokojeni, spolupráce bude pokračovat,” popisuje Martin Kabát.

 

Při spolupráci explorio.cz zajistilo:

  • Kompletní profil hotelu na největším vyhledávači ubytování a zážitků pro rodiny s dětmi
  • Kompletní soupis vybavení a služeb pro rodiny s dětmi
  • Představení ubytování na FB stránce Cestujeme s dětmi

 

Shrnutí výsledku propagace

Investice: 1150 Kč
Poptávky: 23 (50 Kč za poptávku)
Potvrzené poptávky: 2
Objednané noclehy: 10
Celkem hodnota rezervací: 22 000 Kč
Náklady na rezervaci přes explorio.cz: 5,23 % z celkové hodnoty rezervací

“Covid nás zasáhl pereme se s ním horko těžko. Ale nikoho jsme nepropustili, každý z nás práci v reSTARTu zbožňuje. Takže teď se chystáme na co nejrychlejší návrat do normálu a předpokládáme to, že nám s tím pomůže i explorio,” zakončuje Martin Kabát.

Pozvěte rodiny s dětmi

Explorio tipy na výlety a ubytování sleduje již přes 300 000 českých rodičů. Chtěli byste jim představit své ubytování či rodinou aktivitu? Kontaktujte nás a ozveme se vám s plánem propagace.